Karabük'te Yangın : Karabük'te korkutan yangın: Mobilya atölyesi ve 2 depo kül ... - Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi.

Karabük'te Yangın : Karabük'te korkutan yangın: Mobilya atölyesi ve 2 depo kül ... - Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi.. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Ekiplerin yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Karabük'te önceki gün yangın çıkan ormanlık alanda yeniden yangın çıktı. Olay, merkeze bağlı ödemiş köyü mevkiine yakın ormanlık alanda meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi.

Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi. Karabük'te yangın karabük'te çıkan iki ayrı yangında bir ev ve 2 iş yeri zarar gördü. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Son dakika habere göre karabük'ün safranbolu ilçesinde çıkan anız yangını ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı.

Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı
Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı from www.gercektaraf.com
Olay ilçeye bağlı değirmencik köyü'nde bayram. Yangını fark eden çalışanlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Karabük'te önceki gün yangın çıkan ormanlık alanda yeniden yangın çıktı. Son dakika habere göre karabük'ün safranbolu ilçesinde çıkan anız yangını ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Yıl mahallesi'nde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde gece saatlerinde çıkan yangın, karabük belediyesi itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.

Aa'nın haberine göre merkeze bağlı ödemiş köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Yangını fark eden çalışanlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yıl mahallesinde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir. Karabük'te yangın karabük'ün düzçam köyünde çıkan yangında bir ev ve traktör kullanılamaz hale geldi. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Karabük'te ormanlık alanda çıkan örtü yangınında yaklaşık 250 metrekarelik alan zarar gördü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Karabük'te, orman yangınları kameralı mobil yangın gözetleme kuleleri ile tespit edilecek. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi. Aa'nın haberine göre merkeze bağlı ödemiş köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Karabük'te süpermarkette çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ekin tarlasındaki yangının büyümemesi için traktörle müdahale ettiler.

Karabük yangınhaber,haberler,son dakika,son dakika haberleri,gündem,cnn türk,cnn türk canlı,canlı yayın,cnn,canlı haber,haber izle,son dakika haber,orman yan. Karabük'te yangın karabük'te çıkan iki ayrı yangında bir ev ve 2 iş yeri zarar gördü. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Ekin tarlasındaki yangının büyümemesi için traktörle müdahale ettiler. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı.rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi.

Karabük'te ormanlık alanda başlayan yangın devam ediyor ...
Karabük'te ormanlık alanda başlayan yangın devam ediyor ... from www.kamu3.com
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Karabük'te çıkan orman yangını kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor. Olay ilçeye bağlı değirmencik köyü'nde bayram. Ormanları insansız olarak gözetleyip orman yangınlarını tespit etmek amacıyla kameralı mobil yangın gözetleme kulesi kuruldu. Karabük i̇li prinçli köyünde meydana gelen orman yangını korkuttu. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi. Karabük'te yangın sezonu boyunca ekiplerin yangınlara erken ve etkili müdahale edebilmek amacıyla 10 ayrı noktada konuşlandırıldığını vurgulayan beyazlı, şunları kaydetti:

Yangını fark eden çalışanlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. 08 temmuz 2018 pazar 17:19. Karabük'te yangın karabük'te çıkan iki ayrı yangında bir ev ve 2 iş yeri zarar gördü. Karabük'te ekin tarlasındaki yangın ormana sıçramadan söndürüldü. Olay ilçeye bağlı değirmencik köyü'nde bayram. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi. Yıl mahallesinde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir. Karabük'te yangın karabük'ün düzçam köyünde çıkan yangında bir ev ve traktör kullanılamaz hale geldi. Zonguldak orman bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada bu yıl ilk kez kiralanan, 5. Ekin tarlasındaki yangının büyümemesi için traktörle müdahale ettiler. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi. Yıl mahallesi'nde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde gece saatlerinde çıkan yangın, karabük belediyesi itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Karabük'te, orman yangınları kameralı mobil yangın gözetleme kuleleri ile tespit edilecek. Son dakika habere göre karabük'ün safranbolu ilçesinde çıkan anız yangını ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Karabük'te çıkan anız yangını söndürüldü. Yıl mahallesinde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Karabük'te 4 katlı binanın çatısında yangın - Son Dakika ...
Karabük'te 4 katlı binanın çatısında yangın - Son Dakika ... from i4.hurimg.com
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Yıl mahallesinde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde henüz belirlenemeyen bir. Olay, merkeze bağlı ödemiş köyü mevkiine yakın ormanlık alanda meydana geldi. Karabük'te yangın sezonu boyunca ekiplerin yangınlara erken ve etkili müdahale edebilmek amacıyla 10 ayrı noktada konuşlandırıldığını vurgulayan beyazlı, şunları kaydetti: Merkeze bağlı ödemiş köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Merkeze bağlı ödemiş köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Karabük'te yangın karabük'te çıkan iki ayrı yangında bir ev ve 2 iş yeri zarar gördü. Yıl mahallesi'nde faaliyet gösteren bir süpermarketin depo bölümünde gece saatlerinde çıkan yangın, karabük belediyesi itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Aa'nın haberine göre merkeze bağlı ödemiş köyündeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Karabük'te süpermarkette çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Karabük'te yangın karabük'ün düzçam köyünde çıkan yangında bir ev ve traktör kullanılamaz hale geldi. Karabük'te arıtma tesisinin karşısındaki ormanlık alanda yangın başladı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye orman işletme ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Karabük'te ormanlık alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülmeye çalışılıyor. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını söndürmek için 4 arazöz ve 2 su tankeri bölgeye sevk edildi. Karabük'te çıkan yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Karabük'te çıkan orman yangını kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları sürüyor.